MRlacey.jpg

Mr. Lacey

Mr Lacy veters zijn de meest kleurrijke veters die op dit moment te koop zijn. De Mr Lacy schoenveters zijn te koop in enorm veel kleuren en maten. Maak van je sportschoenen en sneakers een unieke uitstraling met een paar gekleurde Mr Lacy veters. Ook een paar saaie kinderschoenen fleur je op met een set gekleurde Mr Lacy veters.

Mr Lacey Flexies

 

De handige elastische schoenveters van Mr Lacy, de Flexies. Deze handige elastische veters maken van elke schoen een instapper. De Flexies zijn ideaal voor iedereen die een hekel heeft aan bukken of veters strikken. De Mr Lacy veters zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit geweven vezels in een grote verscheidenheid van kleurencombinaties en stijlen. U kunt de schoenveters herkennen aan het logo op de uiteinden van de veters.

Moeten kinderen leren veters strikken? Natuurlijk! Elastisch veters zijn echter wel heel erg makkelijk in gebruik. Voor bij de gym of als het ‘s morgens weer eens uitloopt met het ontbijt.

Onze elastische veters zijn van top kwaliteit. Gebruik elastische veters voor uw kind haar of zijn schoenen, het zijn nu comfortabele instap schoenen. Onze elastische veters zijn klaar om uw oude schoenveters te vervangen. Iedereen moet leren hoe ze hun schoenen te binden. Maar zodra ze dat doen, is er geen reden waarom onze kinderen een beetje eenvoud in hun leven hebben.

 

Ouderen en minder Validen

 

Elastische veters zijn ook ideaal voor oudere mensen en minder validen die moeite hebben met bukken. De elastische schoenveter wordt eenmalig gestrikt en de schoen kan daarna gemakkelijk aangetrokken worden met een schoenlepel als een instapper. Mensen die aangepaste schoenen hebben met veel vetergaten kiezen ook veel voor elastische veters. Enkele modellen rijlaarzen zijn ook voorzien van elastische veters.

 

Mr Lacy elastische veters

De Mr Lacy elastische veters die wij verkopen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en lengtes. De Mr Lacy elastische veters zijn herkenbaar aan de vedereindjes met de merknaam erop. Let op de lengte bij de aanschaf van elastische veters – koop de elastische veters zo’n 20 à 30cm korter dan de originele.

 

Waar zijn de Flexies te koop?

 

Adviesprijs 3,95