Greepers-800-500.jpg

Greepers veters

In 2001 bedacht de Engelse uitvinder Peter Greedy het ingenieuze Greeper vetersysteem waarbij je je veters niet meer hoeft te strikken en je veters ook niet meer losraken. Greeper wordt inmiddels door duizenden mensen gebruikt en dat aantal groeit elke dag! Onderaan de pagina zie je voor welke doeleinden Greeper een oplossing heeft.

Greeper is ook dé oplossing voor sporters en triatleten die snel van schoenen moeten wisselen maar toch de steun willen van echte veters! Greeper is uitgeroepen als het beste vetersysteem door het Engelse 220 TRIATHLON magazine! Vele triatleten en hardlopers gingen je al voor en Greeper wordt gebruikt door onder andere Chrissie Wellington, 4 keer wereldkampioen én wereldrecordhouder in triatlon.

Greeper veters zijn echte veters die de steun geven van echte veters, dit in tegenstelling tot elastische veters die zeker bij sport in helpen in het voorkomen van blessures.

De ovale sportveters zijn er in 12 kleuren, inclusief de HiViz reflecterende veters die nog meer veiligheid bieden omdat ze je in omstandigheden van slechter zicht beter zichtbaar maken.

De platte sneaker veters zijn ook geschikt voor kinderen (Flats Kids HT) en in 5 kleuren verkrijgbaar.

De ronde Outdoor veters zijn ideaal voor je wandel- of bergschoen. In 5 dessins.

Ga je op chique dan zijn er de ronde bruine of zwarte Business Execs.

De zwarte of bruine ronde ortho’s worden vaak toegepast in orthopedische schoenen maar kunnen natuurlijk ook in andere schoenen gebruikt worden.

Voor mensen die éénhandig zijn is de Greeper Assist ontwikkeld. Een slim hulpstukje dat het mogelijk maakt de Greeper met één hand te bedienen in plaats van met twee. Kijk even bij Eénhandig.

Veters vast zonder strikken dus!

Waar zijn ze te koop?

 

Adviesprijs 14,95